03 | 07 | 2020
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Нові технології і обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:38

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.

ISBN 978-966-184-342-3

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 18 квітня 2019 року.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.

 
Маркування товарів в Україні та за кордоном PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:35

Маркування товарів в Україні та за кордоном

Офіленко Н. О.

Маркування товарів в Україні та за кордоном : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра / Н. О. Офіленко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 50 с.

 
Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 2 PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:31

Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 2

Ємець О. О.

Методи оптимізації та дослідження операцій : навчальний посібник / О. О. Ємець. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 2. – 139 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

ІSBN 978-966-184-340-9

Посібник формує у студентів навички математичного моделювання транспортними задачами лінійної оптимізації. Студент зможе будувати математичні моделі прикладних задач, знаходити розв’язки транспортних задач методом північно-західного кута та мінімального елемента, а також одержувати оптимальні розв’язки методом потенціалів. Наведено індивідуальні розрахунково-графічні роботи та тести до всіх тем, які дозволяють закріпити отримані компетенції. Для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

 
Управління якістю харчової продукції PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 09:52

Управління якістю харчової продукції

Тюрікова І. С.

Управління якістю харчової продукції : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с.

 
Програма з виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Підприємництво, торгівля та логістика» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 09:49

Програма з виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Підприємництво, торгівля та логістика» ступеня бакалавра

Балабан П. Ю.

Програма з виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Підприємництво, торгівля та логістика» ступеня бакалавра / П. Ю. Балабан, В. В. Лісіца, О. М. Михайленко та ін. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 23 с.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 18 з 80
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Книга коммерческого директора
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки