06 | 07 | 2020
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Методологія та організація наукових досліджень PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:57

Методологія та організація наукових досліджень

Мацук Ю. А.

Методологія та організація наукових досліджень : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра / Ю. А. Мацук, Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с.

 
Облік за видами економічної діяльності PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:47

Облік за видами економічної діяльності

Карпенко О. В.

Облік за видами економічної діяльності : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / О. В. Карпенко, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 182 с.

 
Основи раціонального споживання товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:26

Основи раціонального споживання товарів

Бургу Ю. Г.

Основи раціонального споживання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 49 с.

 
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей

Ахтырская Н. Н.

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с.

 
Інноваційні технології консервованих продуктів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04

Інноваційні технології консервованих продуктів

Наконечна Ю. Г.

Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 14 з 80
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Експертиза товарів
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки