14 | 11 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма виробничої практики PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 09:18

Програма виробничої практики

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для студентів 5 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня магістра ПУЕТ / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 18 с.

На сучасному етапі розвитку економічних відносин на ринку праці висуваються високі вимоги до випускників вищих навчальних закладів, які повинні мати не тільки теоретичні знання із широкого кола питань, але й достатню практичну підготовку.

Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану та графіка навчального процесу. Тривалість практики – 5 тижнів.

Місце проведення практики: сучасні курортні комплекси різних форм власності Полтавської області, інших міст України та зарубіжжя.

 
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 08:56

Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта

Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 280 с. – Текст : укр., англ.

У матеріалах конференції розглянуто актуальні теоретичні та практичні питання, пов’язані з розвитком матеріалознавства й товарознавства в Україні та за її межами в контексті світових досягнень науки і техніки.

Розраховано на вчених, викладачів навчальних закладів, докторантів, аспірантів, магістрантів, а також фахівців, які займаються проблемами матеріалознавства та товарознавства.

 
Управлінська результативність у міжнародному бізнесі PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 08:51

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі

Шкурупій О. В.

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Шкурупій, А. В. Артеменко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 29 с.

Підготовка курсової роботи спрямована на поглиблення студентом знань предмета досліджень, який визначається за широкою проблематикою з управлінської результативності в міжнародному бізнесі, а також таких умінь: самостійно виконувати аналіз за темою курсової роботи, використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власну точку зору, робити висновки та обґрунтовувати пропозиції.

 
Бухгалтерський облік в управлінні підприємством PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:46

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством

Карпенко О. В.

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : збірник ситуаційних завдань для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Карпенко, Г. О. Соболь. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 135 с.

«Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» – це дисципліна циклу професійної та практичної підготовки фахівців з обліку й оподаткування. Ринкові перетворення спричинили істотні зміни в організації, методиці та методології бухгалтерського обліку. Головний бухгалтер став безпосереднім членом команди топ-менеджерів підприємства, бухгалтери – постачальниками інформації користувачам. Зросло соціальне значення професії бухгалтера, підвищилася роль обліково-аналітичного забезпечення у прийнятті управлінських рішень відповідно до сучасних концепцій менеджменту. Опрацювання цієї навчальної дисципліни сприятиме підвищенню вашого особистого професійного рівня та конкурентоздатності на ринку праці, тобто забезпечить вашу економічну безпеку, допоможе побудувати успішну кар’єру, зрозуміти свою роль в управлінні підприємством та можливості особистого внеску в її успіх. Уміння застосовувати отримані знання на практиці сприятимуть забезпеченню економічної безпеки соціально-відповідального бізнесу, що реалізує концепцію сталого розвитку.

 
Формування якості товарів (Харчові продукти) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:33

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с.

Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Формування якості товарів» розроблений для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» на основі навчальної програми з дисципліни «Формування якості товарів (продовольча група)», затвердженої 22.02.2012 р. вченою радою Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», протокол № 2.

 
« ПочатокПопередня51525354555657585960НаступнаКінець »

Сторінка 59 з 62
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Барна справа
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки