21 | 02 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Контроль якості та безпечності харчової продукції

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей

Ахтырская Н. Н.

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с.

 
Інноваційні технології консервованих продуктів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04

Інноваційні технології консервованих продуктів

Наконечна Ю. Г.

Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с.

 
Безвідходні технології харчових виробництв PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:00

Безвідходні технології харчових виробництв

Наконечна Ю. Г.

Безвідходні технології харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с.

 
Фізичне виховання PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 листопада 2019, 12:09

Фізичне виховання

Крафт В. А.

Фізичне виховання : методичні рекомендації щодо самостійних занять із самозахисту для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра / В. А. Крафт. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 35 с.

 
Управління якістю PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 листопада 2019, 12:03

Управління якістю

Назаренко В. О.

Управління якістю : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність» ступеня магістра / В. О. Назаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 68 с.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 8 з 73
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Україна і світ (країни/теріторії світу, показники содіально-єкономічного розвитку, зв'язки з Україною, офіційні контакти)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки