10 | 04 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Контроль якості та безпечності харчової продукції

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Бізнес-план, Юрко І. В. PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:46

Бізнес-план

Юрко І. В.

Бізнес-план : методичні рекомендації щодо розроблення бізнес-плану для студентів усіх спеціальностей / І. В. Юрко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.

 
Розвиток творчого потенціалу студента PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:44

Розвиток творчого потенціалу студента

Дзекун Ю. О.

Розвиток творчого потенціалу студента : навчально-методичний посібник для студентів усіх спеціальностей / Ю. О. Дзекун. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 99 с.

Навчально-методичний посібник розроблено з урахуванням стандартів вищої освіти, призначено для використання в навчальному процесі при підготовці викладача вищої школи, а також у методичній роботі з метою розширення особистісно-формувальних можливостей дисциплін, що викладаються в ЗВО, зокрема під час підготовки майбутнього менеджера.

Для викладачів ЗВО та закладів післядипломної освіти, магістрантів спеціальності Педагогіка вищої школи, студентів, фахівців – суб’єктів професійної самоосвіти.

 
Сировина рослинного і тваринного походження PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:41

Сировина рослинного і тваринного походження

Бірта Г. О.

Сировина рослинного і тваринного походження : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 543 с.

ISBN 978-966-184-353-9

Навчальний посібник присвячено вивченню харчової сировини як основи формування властивостей товарів, класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини, умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини.

Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

 
Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:38

Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи

Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи : монографія / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 125 с.

ІSBN 978-966-184-352-2

Монографія присвячена вивченню продуктивних якостей свиней полтавської м’ясної породи залежно від впливу на них генетичних і паратипових факторів.

 
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства. Ч. 2 : тези доповідей XLІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м. Полтава, 26–27 березня 2019 р.) PDF Друк e-mail
Понеділок, 16 грудня 2019, 15:25

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства. Ч. 2 : тези доповідей XLІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м. Полтава, 26–27 березня 2019 р.)

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLІІ Міжнародної науко-вої студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м. Полтава, 26–27 березня 2019 р.) : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 2. – 358 с. – Текст укр., рос., англ. мовами.

ISBN 978-966-184-349-2

Збірник містить тези найкращих доповідей XLІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік. Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Увагу приділено висвітленню результатів наукових досліджень у сфері економіки й підприємництва, інфор-маційних і мережевих технологій, товарознавства, харчових технологій та інженерії.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 6 з 76
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Барна справа
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки