22 | 11 | 2019
Головна
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Экономика предприятия в индустрии гостеприимства и туризма PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:17

Экономика предприятия в индустрии гостеприимства и туризма

Скобкин С. С.

Экономика предприятия в индустрии гостеприимства и туризма (ИГиТ) : учеб. пособие / С. С. Скобкин. — М. : Магистр : ИНФРА-М, 2011. - 431 с.

ISBN 978-5-9776-0098-9 (в пер.)

ISBN 978-5-16-004560-3 Агентство CIP РГБ.

В учебном пособии изложены ключевые вопросы экономики предприятий ИГиТ. Рассмотрены особенности функционирования предприятий, управления основными и оборотными фондами, издержками производства, алгоритм ценообразования с учетом зарубежного опыта учета затрат. Значительное внимание уделено бюджетированию и анализу затрат, расчету прибыли, планированию хозяйственной деятельности, трудовых ресурсов и оплаты труда. Проанализированы факторы, влияющие на эффективное развитие предприятий этой отрасли, возникающие проблемы и пути их разрешения.

В пособие включен практикум, содержащий тесты и задачи по всем темам, рассмотренным в теоретической части книги.

Для студентов и аспирантов, изучающих теорию и практику управления предприятиями индустрии гостеприимства, а также специалистов и руководителей этих предприятий и организаций.

 
Сервисная деятельность: Историческая и современная практика, предпринимательство, менеджмент PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:14

Сервисная деятельность: Историческая и современная практика, предпринимательство, менеджмент

Аванесова Галина Алексеевна

Сервисная деятельность: Историческая и современная практика, предпринимательство, менеджмент: Учебное пособие для студентов вузов/ Г. А. Аванесова. — 2-е изд., испр. и доп. — М.: Аспект Пресс, 2006.— 320 с.

ISBN 5-7567-0413-2

Учебное пособие предназначено для подготовки специалистов в области сервиса, туризма, гостеприимства, домоведения, курортологии. Во всех указанных случаях предмет «Сервисная деятельность» входит в качестве обязательной дисциплины федерального компонента в перечень общих профессиональных дисциплин. Пособие оказывается также весьма полезным при подготовке специалистов по менеджменту организации, управлению гостиничным делом и туризмом и др. Пособие содержит учебный материал по основным разделам данной дисциплины: истории, теории, современной практике сервиса разных стран (включая развивающиеся), а также России. В нем отражена специфика сервисной деятельности как образовательного междисциплинарного предмета, связанного с интегративной природой мировой практики сервиса, с ростом ее значения в экономике и социальном развитии мира.

 
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:11

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв: навч. посібник/ О. І. Черевко [та ін.]. - X.: ХДУХТ, 2014. - 150 с.

ISBN 978-966-405-352-2

У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки.

Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів.

Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.

 
Процеси та апарати харчових виробництв PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:08

Процеси та апарати харчових виробництв

Тарасенко І. І.,

Процеси та апарати харчових виробництв : навч. посіб. / І. І. Тарасенко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 203 с.

ISBN 966-629-030-8

У посібнику наведена класифікація і характеристика основних процесів та апаратів, що мають суттєве значення у виробництві продукції громадського харчування.

Навчальний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Технологія харчування», спеціалізація - «Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс».

 
Метрологія та вимірювальна техніка PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:03

Метрологія та вимірювальна техніка

Зюзько А. К.

Метрологія та вимірювальна техніка: навч. посібник / А. К. Зюзько, Ю. В. Петрова, Г. Є. Соколов. — К. : НАУ, 2016. — 184 с.

ISBN 978-966-598-990-5

У першій частині навчального посібника розглянуто основні поняття і визначення метрології, види та методи вимірювань, похибки вимірювань та засобів вимірювальної техніки, їх класифікацію та методи зменшення похибок, невизначеності вимірювань та їх класифікацію.

У другій та третій частинах навчального посібника розглянуто принцип дії, конструктивне виконання, метрологічні характеристики, застосування засобів вимірювальної техніки: електромеханічних приладів, мостів постійного, змінного струмів і компенсаторів для вимірювання електричних та неелектричних фізичних величин, засобів вимірювання потужності, енергії, електронно-променевих осцилографів, цифрових засобів вимірювальної техніки.

Для студентів напряму підготовки 6.050901 «Радіотехніка».

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 6 з 262