08 | 03 | 2021
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Організація готельного господарства PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 лютого 2020, 08:40

Організація готельного господарства

Головко О.М.

Організація готельного господарства: Навч. посібник / Головко О. М., Кампов Н. С., Махлинець С. С., Сішочко Г. В. // За ред. О. М. Головко. – К.: Кондор, 2018. – 410 с

У навчальному посібнику викладено основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер'єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія притиральних робіт, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-рестораннє господарство» та може бути використаний для вивчення таких дисциплін, як «Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства».

На даний час потреба в підручниках для підготовки фахівців даного напрямку значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде виступати дане видання.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Маркетинговий менеджмент
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки