18 | 11 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини

Останні виставки
Останні новини
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 червня 2018, 10:37

Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини

Сирохман І. В.

Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 151 с.

У монографії розглянуто особливості поліпшення споживчих властивостей та асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини. Наведено результати досліджень жирнокислотного, білкового, вітамінного та мінерального складу нових зразків печива. Доведено ефективність використання лікарсько-технічної сировини в якості антиоксидантів. Проаналізовано зміни якості розроблених зразків печива під час зберігання за різних умов і температурних режимів.

Розраховано на широке коло науковців і практиків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки