24 | 09 | 2020
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:19

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. / Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І. та ін. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2008. - 280 с

ISBN 978-966-364-743-2

Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Облік у зарубіжних країнах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки